lördag 14 februari 2009

Alla Hjärtans Dag


Så var jag tillbaka från Köpenhamn, en stad som jag verkligen gillar. Varje gång jag åker över blir det en tur till Istedgade för att kolla in nyheterna i butikerna, ofta är även sexleksaker aningen billigare i Köpenhamn än på andra sidan Öresund. 

En ny facination är Shibari, japansk bondage, och eftersom de danska butikerna har ett bra utbud av BDSM-prylar blev årets alla hjärtans dag-present 15 meter bondagerep. Det finns en fantastiskt snygg repkorsett som jag tänkte försöka mig på att skapa. 

Bondage bygger mycket på tillit, och när kroppen är fixerad så stärks ofta sinnena, man kan till exempel bli känsligare för beröring. Men det är viktigt att BDSM utövas med stor respekt och tillit till varandra. Om du är nybörjare så testa kanske med någon som är mer erfaren, eller läs på tillsammans med din partner. 

Ha nu en riktigt skön alla hjärtans dag, käre läsare. Denna bloggen börjar äntligen ta form, och jag har massor av saker jag vill och kommer att skriva om. Har ni några tips eller önskemål så hör av er till mig. Jag får inte så mycket kommentarer, men jag ser ju att ni finns där och att ni läser bloggen. 

1 kommentar:

Anonym sa...

Jo, Istedsgate som börjar vid Huvedbangårdens baksida är en spännande gata med små butiker, varav en del säljer sexgrejor och en del visar sexfilmer. Finns även en inrättning med bastu etc för bara män. Stan´s snuskigaste och farligaste sexbio lär vara en som ligger ett par hundra meter in på gatans högra sida. Står alltid "klientel" av olika etniskt ursprung utanför.
Exhibi