söndag 15 februari 2009

Stop!

I går besöktes en lokal affär i jakt på nya leksaker, och siktet var inställt på baksaker. Det slog mig hur dåligt designade majoriteten av baksaker är, en del av dem skulle till och med kunna ställa till en hel del problem. En fantastiskt fin glasplugg var vacker, men jag skulle inte våga använda den....

Det finns egentligen två uppdelningar på analstavar och buttplugs - de som vibrerar eller retar kring ringmusklerna, och de som är designade för att nå prostatan på personer med kuk. Även G-punkten i en fitta kan hos vissa nås bakifrån med rätt stav! 

Vad är det då som inte ser så bra ut? Jo - en hel del stavar och buttplugs har en helt för liten kant eller "stopper". Som ni kanske vet finns något som heter baksuget. För du in något i röven så kan det ganska enkelt dras in av den inre ringmuskelns sammandragningar. Slurp säger det bara!

Just därför är det viktigt att leksaken har någon form av bas, eller att man inte penetrerar för djupt med den. Mindre massagestavar marknadsförs ofta som bra för anala lekar, men om där inte finns en ordentlig kant så håll den utanför röven! Det kan faktiskt vara riktigt svårt att få ut en leksak som åkt in! Fun Factory's Bootie är en bra och säker buttplug i silikon.

Även ytan på baksaken är viktig, dåligt gjutna sexleksaker har ibland vassa "sömmar" som enkelt kan skada den känsliga huden och slemhinnan vid röven. Mitt tips är att vara lite kräsen! Köp inte bara något som är fint utan tänk på att leka med sexleksaker som är säkra, så att leken kan sluta i sköna orgasmer i stället för olyckor och läkarbesök.  Fortsätt leka och ha det skönt! Enjoy!

Inga kommentarer: