onsdag 11 februari 2009

Kille eller Tjej

Så kom den väntade frågan. 

The Right To Satisfaction är inte tänkt att vara en politisk blogg, den grundar sig endast i tanken att alla ska ha rätt till njutning. Så därför kommer detta inlägget inte gå in djupare på heteronormativitet och tanken om att det bara existerar två kön, killar och tjejer. 

Bloggen är tänkt att uppmuntra personer, oavsett kön och sexualitet, att utforska sin egen kropp och även sin(a) partners kropp(ar). Det kanske blir förvirrande när läsaren inte vet om personen som skriver själv är kille eller tjej, men det är själva tanken, för nu. Varför är det så viktigt att klassificera och veta? Det enda som är säkert är att sexleksakerna som beskrivs inte är något som bara hittats på nätet. Alla leksaker som beskrivs har Satisfaction någon form av personlig erfarenhet av!

Om du känner ett behov av att veta om jag har en kuk eller fitta mellan benen så uppmanar jag dig att tänka om. Detta är tänkt som en personlig, men inte privat, blogg. Målet är inte att dela med mig av detaljer kring egna sexmöten eller onanistunder, utan att uppmuntra alla se läsare till egna sköna stunder där ni kan utforska sexualiteten.

Nasty Horny Devil sa...

Hittade din blogg via att du kommenterat hos mig, är du en tjej eller kille?

Satisfaction sa...

Tanken med The Right To Satisfaction är att skriva om sexleksaker utan att bli normativ - Bloggen riktar sig till alla människor, oavsett till exempel kön och sexualitet. Jag hoppas att alla kan uppskatta den, cis som trans, homo som hetero - och allt där emellan. Fokuset, utifrån funktion, ligger på om man har kuk eller fitta - oavsett om man är kille eller tjej. Att denna frågan skulle komma förr eller senare var väntat, men detta gick ganska snabbt. Och jag kommer helt enkelt inte svara på den ännu. Är inte redo att komma ut som fitt- eller kuk-person riktigt än. Det finns många anledningar till det! Kram!

1 kommentar:

Anonym sa...

Svar: Tack.. Och tack för tipset =)

Puss o smek