söndag 8 februari 2009

Baksak

Det här med analsex handlar mycket om teknik. Dåliga erfarenheter kan helt enkelt vara dålig teknik. Tro inte att röven släpper in vad som helst utan att först säga ifrån. Vi har ju en yttre och en inre ringmuskel - den yttre styr vi själv, den inre är glatt muskulatur som styrs av kroppen. När vi för in något där bak så krampar den inre ringmuskeln och om man då fortsätter tvinga in något så kommer det - låt oss säga göra ont. 15 sekunders tricket är att man värmer upp genom tar ordentligt med glidmedel på ett finger, eller en analstav, och trycker försiktigt i ungefär 15 sekunder mot ringmuskeln, den kommer då slappna av och man kan lungt fortsätta i lugn takt med det som nu påbörjats. Glöm inte att ha ordentligt med glidmedel så att slemhinnorna i röven inte skadas. 

Satisfaction kommer skriva mer om baklekar senare, det finns en del man bör tänka på innan något körs upp i röven. Jag kan avsluta med att tipsa om en liten mjuk stav som är alldeles utmärkt för uppvärmning- eller som en mindre avanceras analstimulans. Smoothy Prober är både billig och effektiv. För runt en hundring får man en bra uppvärmare i jelly. Kvalitén är väl inte lysande, men den fyller en funktion! Var bara försiktig och tryck aldrig in den för långt - denna är verkligen designad för lätta lekar inte för djup penetration!

Smoothy Prober har en ganska kemisk lukt, och vi kommer ta upp mer om kemikalier senare i bloggen. Denna staven har ändå varit en av mina favoriter i flera år, och den byts ut med jämna mellanrum. 

Smoothy Prober, längd: 20cm, Material: jelly, Pris: runt hundringen

Inga kommentarer: