söndag 22 februari 2009

Japansk Bondage

Japansk bondage handlar om att begränsa rörlighet snarare än att binda fast - och det är den rena, symetriska formen som tilltalar mig. Närheten man känner till en partner medan kreativiteten flödar och hur mönster av repet sakta växer fram över den nakna huden i takt med att den bundne blir mer och mer begränsad i sin rörlighet. Den enorma känslan av tillit är erotiskt laddad och repen som stramar över huden är estetiskt tilltalande. 

Jag hittade en gullig bild på en lite enklare kreation, som ni ser kan man bära den under kläderna på jobbet och den passar alla, oavsett kön. På personer med fitta kan man ha en knut vid klittan (jag förutsätter att mjukt rep används) och till kukpersoner kan man göra två knutar på lämpligt avstånd från varandra och ta kuken emellan, som en kukring. 


Vill ni läsa mer och se mer så besök Japan Rope. Tänk på att säkerheten kommer först vid bondage! sätt upp regler med din partner innan ni börjar, använd knutar och tekniker som är säkra och ha alltid en sax (gärna en bandagesax) lättillgänglig. Enjoy!

Inga kommentarer: