fredag 13 mars 2009

Hitta Prostatan 2

Så, då hoppas jag att ni hittat prostatan och övat er lite på egen hand (om du själv har kuk) eller tillsammans med en partner. Jag hittade en liten bild som visar det magiska greppet - där pekfinger (och långfinger) pressar mot prostatan medan tummen masserar perineum, mellangården. Tummen och pekfingret formar ett U och rör sig mot varandra. Att bli stimulerad på en punkt är toppen - men med fler punkter kan njutningen nå nya höjder. Just nu har vi två punkter: 1. Prostatan, 2. Perineum. Nu kommer jag beskriva hur du kan göra om du är tillsammans med en person som har just prostata och kuk. 

Om personen står upp framför dig med benen lite isär så sätt dig ner på huk framför. Långfinger och pekfinger åker upp där de ska (det är bra om röven redan är uppvärmd så att det enkelt glider in), tummen masserar mellangården, och se - kuken är ju alldeles lagom i munhöjd. Vi lägger helt enkelt till en punkt till: 3. Kuken. 

Med mun och hand upptagen har de flesta en hand över, den kan med fördel användas för att leka med dig själv - eller så kanske du har en Cone som du sitter på? Då kan även den handen upp och leka och smeka över kuken - eller kanske en ny punkt: 4. Bröstvårtor. Volia!

Så hur går det där hemma - har ni hittat och njtit av p-punkten än?1 kommentar:

Sexkammaren sa...

Det går lätt att fixa, gå in på länken som finns i inlägget och köp på dig en form för 69:-

Eller låt mig ta beställning ;)