torsdag 19 mars 2009

Google

Tänk, det är ganska underhållande att se vilka googlingar som gör att läsare hittar hit! Mycket prostata har det varit de senaste dagarna vilket jag tycker är toppen! Prostatan är verkligen en del av kroppen på kukpersoner som helt för få har utforskat och testat! Att folk googlar upp prostatamassage gör mig lycklig, baklekar är inte längre så tabu som det varit. Men jag måste säga att responsen  på bloggen är lite dålig, kommentarerna få och mailen till mig ännu färre. Hur kan jag egentligen göra denna bloggen mer interaktiv? Vad vill ni läsa om? Skriv gärna till mig och tipsa! kram kram

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bara för att du skrev så där måste jag kommentera :)Det här är en underbar blogg - precis vad jag har letat efter, så då får du ju inte tappa orken att skriva! Du borde kanske göra reklam på något sätt för att få läsare? Trillade in här mest av en slump.

Jag läser gärna tips om ekonomiska vibratorer i alla former! :) Ser fram emot att få läsa om allt annat du planerar.

Satisfaction sa...

Tack! Gud vad jag blir glad! det är så svårt att veta hur många som egentligen är intresserade av en blogg som har med sexleksaker att göra utan sponsorer och så som gör att man "måste" marknadsföra även mindre bra produkter. Jag ska genast undersöka vidare om produkter till bra pris, som fortfarande håller bra kvalitet och är säkra att använda. Kram!