onsdag 11 mars 2009

Hitta Prostatan 1


Den där P-Punkten, den har man ju hört talas om. Och G-punkten med för den delen - och de är faktiskt mer lika än många tror (mer om detta kommer senare). P står för prostata och är en körtel som sitter kring urinröret hos personer med kuk. Det är i prostatan det produceras en del av det sekret eller slem som sädesvätskan består av. 

Många personer med kuk blir riktigt kåta av prostatamassage - en del får prostataorgasmer och hos andra förstärks organsmen mångfalt av lite tryck på prostatan.

Så, utan att gå in för mycket på detaljer - hur hittar man då denna mystiska, sköna punkt? Det går bra att använda latexhandskar när man fingrar någon eller sig själv, men det räcker med att se till att tarmen är tömd innan. Se till att du inte har vassa eller långa naglar som kan skada slemhinnan i röven.

Börja med att ta ordentligt med glidmedel på ett finger och smörj in rövhålet ordentligt, om du utför detta på någon annan brukar det vara bra om den personen står på alla fyra framför dig. det gör det även möjligt att leka med kuken samtidigt - vilket brukar uppskattas. Snacka med varandra nu så ni vet vad som känns bra!

Börja lugnt med att trycka in ett finger i röven, ibland krampar den inre ringmuskeln - men det är bara att vänta en halv minut eller så, så slappnar den av och det är "open for entry". Jag brukar penetrera med lång och pekfinger och samtidigt trycka tummen mot mellangården, området mellan pung och röv - då får du rätt vinkel på fingarna. Nu är det lite olika hur långt in man måste för att hitta prostatan.

Ta sikte nedåt / framåt (förutsatt att personen står på alla fyra) -  mot naveln brukar vara ett bra riktmärke. Ta det försiktigt, och för in hela fingret/fingrarna så långt du kan, böj sedan långsamt fingrarna nedåt tills du känner en liten utbuktning - med lite tur är det nu andningen blir lite tyngre. Hemligheten med prostatamassage är att inte virra, vifta, skaka, vispa och leka in-ut-in-ut. Lätt eller lite hårdare tryck med fingertopparna (beroende på vad som faller i smaken) är det som brukar fungera och det görs lättast genom att böja fingrarna som om man vinkar med fingrarna (tänk "kom hit"). Tryck samtidigt med tummen mot mellangården - även den vägen stimuleras prostatan! En kontinuerlig, lugn takt som ökas lite efterhand kan leda till fantastiskt sköna orgasmer. 

Det var första delen - hur tar vi det vidare? vänta och se!

Inga kommentarer: