söndag 22 mars 2009

Bubbel - både dryck och njutning


Jag älskar Champagne! Denna fantastiske dryck som smakar lite extra gott just bara för att det står Champagne på flaskan. Att dela en flaska med en parter kan bygga upp en stämning som garanterat leder till en lång och het natt.

Jag är dessutom en av dem som mousserande vin har en klar uppkåtande effekt på. Några glas bubbel och jag är supersugen. 

Men, tänker ni, detta är ju en blogg om sexleksaker? Ja, just det - förutom den härliga smaken och sexiga känslan av att dricka Champagne så kan bubblorna göra under! Många filmer, böcker, och bloggar för den delen, tipsar om att hälla bubbel över kroppen och slicka upp det - men jag har ett mycket, mycket bättre tips. 

Ta en munfull Champagne och gå ner på din partner - oavsett om det är en kuk eller en fitta som din bubbelfyllda mun leker över så kommer det pirra fantastiskt skönt! Och sexigt är det med!

Priset på Champagne gör att man kanske inte gör det alldeles för ofta - och det ska man inte heller. Vitt vin innehåller en del socker, och socker kan ge jobbiga svampinfektioner. Men nån gång ibland ska inte vara någon fara!

Budgetvarianten kallas Ramlösa - samma effekt men mindre lyx! Lycka till!

Inga kommentarer: