torsdag 2 april 2009

Man tager vad man haver

Elinor bad för ett tag sen mig att tipsa om plånboksvänliga leksaker. Min jakt på Stockholms lustaffärer har väl gett lagom dålig utdelning ska jag erkänna. Jag är nog en snobb. Men en snobb på grund av min tro på kvalitet! Ta till exempel mat - mat kan smaka gott men ha hemska effekter långsiktigt, och då tänker jag på alla tillsatser. E hit och E dit, och helt plötsligt inser man att allt man stoppar i sig är rena kemikalelabbet. Med forskning kommer larm och ibland förbud. Samma sak gäller sexleksaker - förutom larm och förbud då.

Många av de kemikaler som är vanliga i sexleksaker är idag förbjudna i till exempel leksaker för barn. Och jag får för mig att om det är förbjudet för barn så vill jag inte ha det på mina slemhinnor. Visst finns det en del funktionella leksaker som luktar starkt, men då ser jag till att antingen använda den sällan eller ha kondom på!

I alla fall så kom jag att tänka på en kär kollega till mig och hennes workshops om att man kan hitta massor av spännande sexleksaker i hemmet - och det är väl ekonomiskt om något!

Klassikern frukt och grönt är ju toppen: Kan man ha en gurka i röven? Jo...visst kan man det om man är lite försiktig och ser till att den inte bryts av eller slinker in. Gurkor har ju inga stoppers som bakleksaker ska ha. En banan i fittan då? Visst! Men där måste du ha kondom - för bananer är verkligen besprutade och fulla av gift. Jag tycker kanske själv att grönsaker är ganska osexigt och hårda, men smaken är som baken ;-)

Något jag tycker är mer spännande är vibratorer - för vi lever i en tid då allt möjligt vibrerar. En telefon i en kondom är en klassiker, men det blir jobbigt när man måste hålla på att ringa till telefonen för att den ska vibrera. Mina favoriter är vibrerande tandborstar och rakhyvlar (utan själva rakbladet då) - de är helt enkelt små, billiga och funktionella. Jag pratar alltså inte om eltandborstar - utan enkla "vanliga" tandborstar som vibrerar, de brukar kosta runt en 50kr. 

Har ni några egna tips? Dela med er av dem!

1 kommentar:

Unknown sa...

Tack för en bra ide. Tandborstar är ju aldrig fel... men var köper du dessa i Sverige? Braun's Pulsar finns helt enkelt inte att få tag på...